Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Cloud Fiskben Mattlack

Fiskben Grand Cloud Mattlack från Nordic Floor är ett trägolv som är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som dessutom åldras mycket vackert. Timret i golvet sorteras efter kulör, ådring och kvistar för att ditt golv ska bli så fint som möjligt. Trägolvet har en ljusare nyans med en borstad yta.
Golvet spikas eller limmas ihop och parkettstavarna (140 mm) kan läggas i flera 100-tals olika mönster med friser och bårder. Stavarna läggs med fördel i det klassiska mönstret som kallas för fiskbensparkett. Denna typ av parkett är den kanske mest önskvärda läggningen utav dom alla och anses till och med kunna höja värdet på bostaden ytterligare. Få saker i hemmet kan vara så iögonfallande som en exklusiv fiskbensparkett.

Den här typen av fiskbensparkett med längre och bredare stavar kallas även valbensparkett.

Golvet är mattlackat vilket ger en känsla av ett oljat golv samtidigt som det har egenskaperna hos det lackade golvet: det är slitstarkt och lättskött. Golvet går dessutom att slipa flera gånger under sin livstid. Golvet kommer med 20 års garanti.
Art.Nr. 297928
Träslag Ek
Mönster 1-Stav
Ytbehandling Mattlack
Längd 600 mm
Bredd 120 mm
Serie Cloud
Tjocklek 14 mm
Slitskikt 3 mm
Antal 2,88 m2/frp
Antal 40 st/frp
Fog Limmas/Spikas
Tål Golvvärme Ja
Typ Fiskbensparkett
Färg Trä/Natur
Nyans Ljust